TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
På nätet sedan maj 2005.
Skene logotype

Välkommen till vår hemsida. Har du idéer om vad du vill ska finnas med på hemsidan så e-posta ulf.dahlberg@mark.se. Vill du bli medlem i socialdemokraterna kan du bli det på vår hemsida, tryck här


Fler socialdemokratiska hemsidor
Årsmöte 24 februari  2016-03-05 UD
Vid Skenes årsmöte valdes Efkan Üstündag tidigare vice ordförande i föreningen till ordförande efter David Berglund som avgick efter 3 år som ordförande. Föreningen tackar David för hans engagemang, David sitter kvar i styrelsen. Mariana Dahlberg slutade sitt uppdrag som ledamot i styrelsen efter 8 år vi tackar även henne för hennes engagemang.

100-årsjubileum 31 oktober2016-03-05 UD
Föreningen firade hundra år och bjöd in till middag och underhållning av Kid Galahad. Det kom ca 25 personer och inbjudna talare var arbetarekommunens ordförande AnnSofi Tureson, kommunalrådet Lisa Dahlberg och riksdagsledamoten Phia Andersson. Under kvällen framkom det att alla talare börjat sin bana inom socialdemokraterna i Skene S-förening då alla inledningsvis blivit medlemmar i vår förening. Tack till alla som kommit och uppmärksammat Skene S-förenings firande och tack för gåvor och fina tal.

 


Skeneros
Denna bild är tagen på Arbetarekommunens årsmöte och bilden blev lite suddig men märket är vackert. Det tillhör Phia Andersson. Jag undrar om det kanske finns fler av detta märke. Hör av er! 

Visst är dom fina dom gamla majmärkena och även Skenemärket!  /KOMajmärken mm
Lite S- historia

Klicka på "Om föreningen" och historia där finner du några intressanta tidningsklipp från förr. /KO

             


 


Vy över del av Skene år 1956Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM